Biste li živjeli u ovom londonskom potkrovlju?

Biste li živjeli u ovom londonskom potkrovlju?

Ovo staro skladište u Londonu doživjelo je mnoštvo transformacija - nekoć je živjelo u svom industrijskom ruhu uz mnoštvo pregradnih zidova, povišenih etaža i spuštenih stropova. Novi vlasnik, koji je dolazio iz New Yorka, želio je ponovno velik i prostran prostor, što je mogao dobiti samo radikalnim uklanjanjem nepotrebnih površina. Tako su uklonjeni pregradni zidovi, kao i spavaća soba i kupaonica viška te je stan sasvim prilagođen životnim potrebama novog vlasnika.

Osim prostranosti, stan krase i stari tvornički cigleni zidovi koji su pobojani u bijelu boju, dok je pod renoviran, ali su tražene daske koje bi sa svojom pohabanošću bile uklopljene u cijeli ambijent bivšeg skladišta. Prostor je zaista velik, a bjelina mu samo daje dojam još veće prostranosti, kao i minimalistička bijela kuhinja koja se nalazi nasred prostora. Plutajuća kuhinja je vrlo efektna jer iza nje se nalazi zid ukrašen s različitim metalnim kuhinjskim priborom, dok se ispred kuhinje nalazi mini blagovaonica. U stvari bijeli stol sa stolicama koji se sa svojim minimalističkim izgledom izvrsno uklopio u koncept stana.

Dnevni boravak izgleda vrlo "chill", sa svijetlo zelenim sofama u maniri velikih jastuka, a iza njega se nalazi i potencijalno najefektniji dio stana - veliki radni stol ukrašen s mnoštvom šarenih knjiga. Nama se dopada, a Vama?

Biste li živjeli u ovom londonskom potkrovlju?
Potkrovlje u Londonu sadrži sve što novom vlasniku treba

Slični članci: