7 najboljih komada namještaja iz nove IKEA kolekcije za veljaču

Baš kad smo pomislili da smo dosegli limit s IKEA proizvodima koji se mogu uklopiti u naše domove, švedski div najavio je izlazak nove linije - i da, želimo sve.

Kolekcija namještaja "PS 2017" koja izlazi u veljači, obilježava deveti nastavak popularne godišnje PS linije koja predstavlja jednostavnu frazu - "živite." Imajući to na umu, 17 dizajnera iz cijelog svijeta bili su zaduženi za stvaranje inovativnih proizvoda pod mantrom "Preskočite konvenciju. Odaberite slobodu."

IKEA fotelja

Linija je dizajnirana za "slobodne mislioce koji odbijaju raditi-jesti-spavati-ponavljati. Jer tko bolje može cijeniti sklopivi kauč kojeg možete objesiti na zid ili jastuk koji postaje poplun, ili vazu koja sama zalijeva svoje biljke te se ne morate brinuti za njih dva tjedna?", tvrdi brend.

IKEA svjetiljka

Zato izdvajamo 7 najboljih proizvoda: trajnu sivu kutnu fotelju savršenu za čitanje, genijalnu podnu svjetiljku koja će svakom domu dati odličnu atmosferu i drveni stolac za koji smo sigurni da će biti u središtu svih najboljih IKEA hackova ove godine - ostale svakako pogledajte u našoj galeriji.

IKEA pametna vaza za cvijeće

Slični članci: