5 najudobnijih spavaćih soba iz kojih nikad ne biste htjeli izaći

Ako ste obraćali pozornost na naše dizajnerske teme, onda znate da se već nekoliko tjedana bavimo jesenskim uređenjima te da smo jako uzbuđeni zbog ušuškvanja u svoje tople naslonjače i krevete u zatvorenom prostoru uz šalicu čaja. Kako ne bismo samo mi uživali u tome, predstavljamo vam 5 najudobnijih spavaćih soba koje će vam (nadamo se) biti inspiracija za redizajn vaše spavaće sobe.

Gore prikazana spavaća soba primjer je čiste elegancije - ona spaja europski starinski i jednostavan seoski sitil s kućnom atmosferom te je najprikladanija za mirna nedjeljna ujutra.

Lijevo se nalazi vizija ugodne i prozračne ljepote seoskog doma koje je idealno mjesto za uživanje u prirodnom svjetlu i okolnom krajoliku. Desno na slici, u ovoj obnovljenoj viktorijanskoj kući nalazi se spokojna minimalistička spavaćua soba u kojoj vlada povijesna elegancija i raskoša. Doručak u krevetu, molim vas.

Oštri plavi interijer determinira ovaj otmjeni dom u New Orleansu s neprijepornom toplinom i dramatičnim krevetom kojeg okružuju teške zavjese pružajući mu tako intiman i miran prostor. Spavaća soba u ovom stanu u Montreuilu u Francuskoj je hirovita te savršeno odgovara za popodneva koje bismo proveli čitajući i/ili sanjajući.


Slični članci: