Googleovo sjedište u Zurichu

10 najinovativnijih dizajnerskih projekata

Možete li zamislite život u kojem vam je ugodnije i zabavnije na poslu nego u vlastitom stanu?! Vjerujemo da zaposlenici Google ureda u Zurichu ovo zaista osjećaju svaki dana kada dolaze na posao. Dizajnirano da bude udobno i inspirativno za zaposlenike i posjetitelje, Googleovo sjedište u Zurichu prostire se na ogromnih 12.000 kvadratnih metara, a skladnost unutrašnjosti pažljivo je dizajnirana kako bi kod zaposlenika potaknuli učinkovitost na jedan poseban opušten i razigran način. Cijelokupni prostor dizajnirao je švicarski studio Camenzind Evolution. Neformalni dijelovi su posebno iznenađenje jer svojim zaposlenicima nude tobogan, biljarske stolove, teretanu ili jedinstvene „Taxi kabine“. Izražene boje i moderna interpretacija odigrale su značajnu ulogu u uređenju interijera, a činjenica da svaki prostor za sebe ima određenu „vibru“ pokazuje koliko su intuitivni, tolerantni i koliko uistinu brinu za svoje zaposlenike. Koja je vaša omiljena zabava u uredima? 


Slični članci: