Vruća potjera - film koji će vas sigurno dobro zabaviti i nasmijati!

New Line Cinema i Metro-Goldwyn-Mayer predstavljaju komediju Vruća potjera koju možete od danas pogledati i u svim Cinestar kinima s oskarovkom Reese Witherspoon i lijepom Sofíjom Vergarom u glavnim ulogama, pod redateljskom palicom Anne Fletcher koja je režirala i poznatu romantičnu komediju The Proposal.  U ostalim ulogama su, među ostalima i John Carroll Lynch i Robert Kazinsky te popularni komičari Jim Gaffigan i Mike Birbiglia. Cijeli film je sniman u New Orleansu, koji je glumio Teksas i Louisianu, a Fletcher i direktor fotografije Oliver Stapleton odlučili su se za nedigitalno snimanje.                                             

U filmu uštogljena policajka koja slijepo poštuje pravila (Witherspoon) pokušava zaštiti prelijepu i temperamentnu mafijašku suprugu (Vergara) u bijegu od potplaćenih policajaca i opasnih ubojica. Policajka Cooper je počašćena i uzbuđena zadatkom čuvanja mafijaške udovice Danielle Rive na putu u Teksas, gdje će ona i suprug svjedočiti protiv moćnog narkobosa. To joj je rijetka prilika za rad na terenu i odlučna je da neće razočarati nadređene i da ovo neće završiti u tzv. Cooper stilu. Već u prvoj sekundi susreta s prekrasnom Kolumbijkom postaje jasno da to nije baš lak zadatak i prije nego se temperamentna Danielle spakirala upadaju u zasjedu i ona postaje udovica, a vožnja od San Antonia do Dallasa postaje utrka za život pod kišom metaka.

Hot Pursuite
Hot Pursuit

Witherspoon i Vergara su ne samo glavne zvijezde, već i producentica i izvršna producentica.  Priča im se odmah objema svidjela, a dvije se zvijezde ranije se nisu upoznale. „Sofía je zanimljiva i krasi ju sjajan smisao za humor i pristupačnost. Fizički smo totalna suprotnost i odmah mi je bilo jasno da ćemo biti dobar par za film i pored nje sam se osjećala malenom i smiješnom i s tim se moglo izvrsno raditi“, rekla je Witherspoon. 

Htjela sam ovu ulogu, jer sam željela raditi s Reese,” slaže se Vergara. „Mislila sam da ćemo biti dobra kombinacija. Prvi sam put i u svojstvu izvršne producentice, a Reese je iskusna u tome, pa je i to bio razlog.”

Hot Pursuite
Hot Pursuit

Dvije godine ranije Witherspoon i australska producentica Bruna Papandrea pokrenule su kompaniju Pacific Standard posebno usmjerenu na priče s jakim ženskim likovima u prvom planu. „To je područje u kojem smo Reese i ja dosta surađivale i od samog početka Reese govori kako bismo trebale razviti film u kojem će glumiti ona i Sofia Vergara i objema nam se jako svidjela ta ideja,” komentira Papandrea.

Hot Pursuit

Za ovu urnebesnu komediju darujemo dva puta po dvije ulaznice u Cinestar kinu Zagreb (Branimir Centar) koju možete iskoristiti od 9. do 13. svibnja 2015. godine. Sve što trebate napraviti je biti fan Wall.hr portala na Facebooku  te podijeliti ovaj članak na svojem profilu (na opciji public i preko Wall.hr Facebook fan stranice) uz rečenicu "Želim ići gledati film Vruća potjera u Cinestar Zagreb". Dobitnika ćemo objaviti 9.5.2015. do 16h.

Hot Pursuite
Hot Pursuit

Slični članci: