Vodimo vas u Cinestar na film Noćna potjera

Danas vas u suradnji sa Cinestar kinima vodimo na film Noćna potjera, eng. “Run All Night”, u kojem glavne uloge imaju Liam Neeson, Joel Kinnaman (“Djevojka s tetovažom zmaja”), Vincent D’Onofrio (“Sudac”) i Ed Harris.

Run all night/Noćna potjera

Pripadnik brooklynskog podzemlja i uspješni plaćeni ubojica Jimmy Colon (Liam Neeson) imao je i boljih dana. Sa 55 godina proganjaju ga grijesi iz prošlosti, ali i uporni policijski detektiv (Vincent D’ Onofrio) koji ga lovi poslijednjih 30 godina pa se čini da Jimmy jedinu utjehu pronalazi na dnu čaše whiskeya.

Run all night/Noćna potjera

Jimmy je cijeli život najbolji prijatelj mafijaškog bossa Shawna Maguirea (Ed Harrisa) no kada njegov sin Mike (Joel Kinnaman) postane meta i to upravo od strane njegovog nekadašnjeg najboljeg prijatelja, njegov otac, morat će se trgnuti i odlučiti pripada li još uvijek obitelji kriminalaca ili svojoj pravoj obitelji koju je davno napustio.

Run all night/Noćna potjera

U nastavku pogeldajte trailer za ovaj odličan triler. Sve što trebate napraviti je biti fan Wall.hr portala na Facebooku i podijeliti ovaj članak preko Wall.hr stranice na svojem profilu (na opciji public kako bi vidjeli vašu objavu) uz rečenicu: Wall.hr portal me vodi u Cinestar na film Noćna potjera. Dijelimo dva puta po dvije ulaznice koje će se moći podići na blagajni kina Cinestar Zagreb u Branimir Centru od 16. do 22. travnja, a dobitnike ćemo odabrati slučajnim odabirom random.org aplikacijom. Sretno!

Noćna potjera

Slični članci: