Svjetska DJ zvijezda Chuckie na Umaginationu

Umagination se smatra jednim od vodećih godišnjih muzičkih događaja jugoistočne Europe. Od prvog izdanja 2010. godine, preko 30 000 osoba bilo je dio ovog muzičkom spektakla. Svi dolaze u Umag kako bi uživali u muzici najboljih svjetskih DJ-a i izvođača, uključujući prvi nastup Fatboy Slima u Hrvatskoj, najboljeg svjetskog DJ-a Tiestoa koji je upravo ovdje započeo svoju svjetsku turneju, premijerni nastup kralja rocka Rev Runa iz Run DMC-a, Boga house muzike Erica Morilla te mnogih drugih.

Kako bi se nastavio niz dovođenja najpoznatijih svjetskih DJ-a, na ovogodišnjem Umaginationu od 01. – 03. lipnja 2012. nastupa i DJ Chuckie. Na ATP Dance Areni pridružit će se Axwellu, Deniz Koyu, te Marku Sonkeu i Svenu Kirchoffu.

Ovaj DJ sa stalnim boravištem u Amsterdamu rođen je u Južnoj Americi pod imenom Clyde Sergio Narain. Nakon preseljenja u Nizozemsku započinje njegovo bogato glazbeno putovanje. Dobitnik je prestižne nagrade MOBO dvije godine zaredom 2004. i 2005. Njegov house zvuk pun je energije i vrlo lako izaziva emocije kod slušatelja. Njegovi su nastupi diljem svijeta rasprodani tjednima unaprijed, a nastupa na gotovo svim prestižnim festivalima u svijetu poput Creamfields, Coachella, Lollapalooza i drugih. Posljednjih godina uspješno surađuje sa Ericom Morillom pa je tako I član njegove obitelji Subliminal. Njegovi su hitovi poput Aftershock I Let’s The Bass Kick obilježili posljednja ljeta. U Hrvatsku dolazi prvi puta.

Early bird ulaznice za Umagination po cijeni od 130 kuna mogu se osigurati u sustavu Eventima ( www.eventim.hr ), a smještaj preko agencije Atlas (www.atlas.hr ).


Slični članci: