Stiže nam još jedan film Martina Scorsesea i Leonarda di Caprija

"The Wolf of Wall Street"

"U godini kada sam napunio 26, zaradio sam 49 milijuna dolara, što me jako razljutilo jer mi je nedostajalo samo 3 milijuna, da bi mi zarada bila milijun dolara tjedno“. Tako počinje trailer za najnoviji film Martina Scorsesea, „The Wolf of Wall Street“ (Vuk s Wall Streeta) u kojem glavnu ulogu ima tko drugi nego njegov, ali i naš najdraži Leonardo di Caprio.

S obzirom da svaki film u kojem glumi najpopularniji glumac današnjice zbog činjenice da u njemu glumi Leonardo di Caprio bude još popularniji nego bi bio, sigurni smo kako ovaj film čeka veliki uspjeh. Uzmemo li uz to da zadnjih nekoliko godina skoro ni jedan film Leonarda di Caprija (Shutter Island, Inception, J. Edgar, Great Gatsby, Django Unchained) nije prošao nezapaženo u kinima, dapače bio je veliki hit, možemo biti sigurni da će još jedna suradnja Leonarda i Scorsesea biti još jedan filmski bestseller.

„The Wolf of Wall Street“ istinita je priča o Jordanu Belfortu koji prevario svoje investitore za skoro 100 milijuna dolara dok je radio u brokerskoj kući Stratton Oakmont. Film se bazira na Belfortovim memoarima koji su postali pravi bestseller, a koji govore o njegovom načinu života tijekom godina kada je radio s milijuna te svime što je išlo uz to poput autiju, žena, jahti, droge i partija. Trailer koji nas podsjeća malo na onaj Great Gatsbya u kojem sve počinje lagano, a završava brzim i kratkim scenama prati novi singl Kanyea Westa “Black Skinhead.” U „Vuku s Wall Streeta“ glume još Matthew McConaughey,  Jonah Hill, Jon Favreau i Rob Reineri, a premijera se očekuje 15. studenog.

"The Wolf of New York"

Slični članci: