Severina predstavila DVD "Dobrodošao u klub" i knjigu backstage

Severina promocija DVD-a Dobrodošao u klub

Sinoć se u kinu Cineplexx Centar Kaptol, u Zagrebu održala promocija DVD-a 'Dobrodošao u klub' koji prikazuje krunu Severininog istoimenog albuma koji je donio velik broj hitova kao što su Brad Pitt, Grad bez ljudi, Italiana, Uzbuna, Tarapana, 'Ko me tjero i Ostavljena. Spomenuta turneja bila je kruna čitavog albuma, a Tomaž Pandur, umjetnički redatelj turneje, zajedno sa Severinom i čitavim timom, uspio je na ovim prostorima oživjeti neviđenu domaću produkciju. U sklopu turneje DUK2013 Severina je napunila sve najveće arene i dvorane u regiji kao što su riječka dvorana Mladost, Arena Beograd, Arena Boris Trajkovski-Skopje, Arena Zagreb, Arena Stožice-Ljubljana, Zetra Sarajevo, te splitska Spaladium Arena. Dugoočekivani DVD u izdanju Dallas recordsa donosi snimku zagrebačkog koncerta održanog 11. svibnja prošle godine u Areni, u trajanju od preko dva sata, a režiju DVD-a potpisuje Peđa Marković.

Severina promocija DVD-a Dobrodošao u klub
Severina i Vedrana Vasić promocija DVD-a Dobrodošao u klub

U sklopu premijernog kino prikazivanja koncerta održana je i promocija knjige "Severina Dobrodošao u klub-Backstage" autorice Vedrane Vasić, u izdanju Znanja kojom mlada autorica u periodu spomenute turneje prati brojne zabavne trenutke kao i Severinine dojmove iza kulisa najvećih regionalnih dvorana i arena. Knjiga se u prodaji nalazi na svim kioscima Tiska i brojnim knjižarama te se može kupiti po cijeni 39,90 kn, dok će DVD/CD live album u prodaji na kioscima Tiska i Tisak Media centrima, u Dallas Music Shopovima te u drugim glazbenim dućanima biti od četvrtka 11.12.2014. po cijeni od 59,90 kn.

Promociji je prisustvovao i ženski bend „Učiteljice“ s kojima je Severina snimila duet naziva „Generale“. Pjesmu je napisao tvorac hita Tarapana, Dušan Bačić, a premijerno ćete ju moći poslušati ovoga četvrtka točno u 11:00 sati na Severininoj Facebook stranici.


Slični članci: