Objavljeni prvi izvođači Fresh Island Festivala 2015: Među njima Tinashe, Joey Bada$$ i Migosi

Report s Fresh Islanda 2014.
Fresh Island 2014.

Jedan od vodećih europskih hip-hop i R&B festivala, Fresh Island, objavio je za 2015. godinu prvi val izvođača kojim prednjače fantastični headlineri Joey Bada$$, Danny Brown, Tinashe i dvojac Migos. Žestoki MC Skepta branit će na festivalu boje UK Grimea, dok će DJ i voditelj popularnog londonskog Kiss FM radija Shortee Blitz, te radio voditelj na Eminovom radiju SHADE 45 i dj legenda Statik Selektah usijavati gramofonske ploče za DJ pultom do ranih jutarnjih sati.

Poznat po nastupima nekih od najrespektabilnijih imena scene, kao i po senzibilitetu za nove, debitantske izvođače, Fresh Island festival nudi savršeno i jedinstveno utočište za sve ljubitelje hip-hopa, ali i sve one koji su spremni za vrhunski ljetni provod i zabavu. Od prvog održavanja 2012. godine Fresh Island je narastao u festival koji godišnje posjeti preko 20 000 ljudi iz cijelog svijeta kako bi slavili ne samo hip-hop glazbu, već i hip-hop kulturu koja će od 15. do 17. srpnja preplaviti plaže, brodove, bazene, vile, hotele i klubove Papaya, Aquarius i Kalypso otoka Paga. Trodnevne early bird karte možete na službenoj stranici festivala kupiti već sad po cijeni od 50€ za ex Yu zemlje, dok je cijena VIP ograničenog broja karata 160€.

Ugostivši neka od najvećih imena hip-hopa kao što su Snoop Dogg, Nas, Method Man & Redman, Rick Ross, A$AP Rocky, Iggy Azalea, Mobb Deep i KRS-One, Fresh Island se ustoličio kao jedan od najboljih europskih festivala. Tijekom 3 dana idiličnog okruženja uz palme i tirkizno more, pješčana plaža Zrće pretvorit će se u oazu za preko 20 000 glazbenih ljubitelja koji slave hip-hop lifestyle, ali i sve što Fresh Island dodatno nudi: veličanstvene live nastupe, boat i pool partyje, sportske aktivnosti na plaži, plesni kamp i najbolju festivalsku atmosferu.

Sve izvođače možete proučiti na slici.

Objavljeni prvi izvođači Fresh Island Festivala 2015: Među njima Tinashe, Joey Bada$$ i Migosi
Prvi line-up Fresh Island Festivala

Slični članci: