Nova knjiga "Rijetko i dragocjeno" Raine Miller zaokupiti će vam maštu

Četvrti dio serijala pomalo erotskog serijala Afera Blackstone autorice Raine Miller, s ljestvice bestselera New York Timesa, donosi nastavak priče o Ethanu i Brynne, dvije ranjene duše koje se bore za svoju teško osvojenu ljubav, uz novu nadu koja bi mogla značiti sreću do kraja života. Nakon knjiga Zavedena, Sve ili nište te Oči širom otvorene ova isprva trilogija zbog velike potražnje dobila je i svoj nastavak. Sve popularniji žanr erotsko ljubavnih romana koji je s knjihom Pedeset nijansi sive zaludio brojne žene diljem svijeta dobiva još jedan roman vrijedan pažnje.

Serija od tri romana donosi radnju smještenu u Londonu uoči Olimpijskih igara 2012. godine. Agent elitne agencije sigurnosti Ethan Blackstone kupuje akt američke studentice umjetnosti Brynne Bennett i tako otkriva srž svog postojanja. Brynne Bennett je potisnula skandal iz prošlosti  i vodi miran život. Američka studentica na londonskom sveučilištu i fotomodel u slobodno vrijeme, odlučuje ozbiljno posvetiti se poslu i usredotočiti se na karijeru. Međutim, nakon što uspješni i karizmatični londonski biznismen Ethan Blackstone kupi njen goli portret, poželi posjedovati više od obične slike. On želi Brynne u svome krevetu, kako ga opslužuje na svaki mogući način. I nema prevelikih problema u izražavanju svojih želja te neće prihvatiti "ne" kao odgovor. 

Raine Miller, autorica trilogije "Afera Blackstone", jedna je od najprodavanijih autora New York Times ljestvice. Otkad je u dobi od trinaest godina otvorila prvu knjigu autorice Barbare Carland nije prestala čitati ljubavne romane, a sada ih i neumorno piše. No, prava istina je da su Rainini romani toliko provokativni da bi se Barbara Carland prevrnula u grobu kada bi ih pročitala. Rainin model vrućeg, seksi heroja, nikada ne gazi moda!

Sadržaj ovog romana govori o povratku s idiličnoga medenog mjeseca provedenog na talijanskoj obali, nakon kojeg se Blackstoneovi pripremaju za rođenje djeteta. Međutim, kad sjene iz prošlosti opet isplivaju na površinu, i jedno i drugo počinje moriti sumnja. Njihovi strahovi vezani za ono što oboje drže duboko u sebi postaju prijetnja temeljima njihova odnosa. Rijetko i dragocjeno je nevjerojatan, uzbuljiv i vrlo seksi završetak priče o Ethanu i Brynne. Erotika sa srcem nikad nije bila tako dražesna. Uživajte! 


Slični članci: