Nina Badrić u zagrljaju Leona Lučeva snimila spot

Snimanje spota

Ninu Badrić ne treba posebno predstavljati. Ona objedinjuje – muzikalnost, talent, šarm i osobnost, a njezina 20-godišnja karijera rijetka je konstanta na hrvatskom glazbenom nebu. Svojim albumima i video spotovima uvijek je pomicala granice produkcije i hrabro postavljala nove standarde za generacije koje dolaze. Nina je glazbeni vizionar i sa svakim svojim albumom otvara nove glazbene priče. Jedna od takvih priča je i  njezin novi singl, pjesma „Sanjam da smo skupa mi“ za koji je prije par dana snimljen i video spot.

Spot je tijekom prošlog vikenda sniman u Opatiji o čemu je Nina redovito izvještavala svoje obožavatelje preko Twittera i Instagrama. U spotu glavnu mušku ulogu ima Leon Lučev, jedan od najpoštovanijih i najnagrađivaniji Hrvatskih glumaca koji je po prvi puta pristao glumiti u video spotu. „Njihovo profesionalno uvažavanje i međusobno poštovanje rezultiralo je sjajnom suradnjom, a odmah se između njih dvoje stvorila i potrebna kemija na samom snimanju“ kaže redatelj Darko Drinovac

Inače, radnja spota se odvija na predivnim lokacijama Opatije i Kvarnera, na trajektu za otok Cres te u hotelskoj sobi gdje su Leon Lučev i Nina Badrić snimali ljubavne scene. 

"Ovo je bilo najljepše snimanje u mojoj karijeri. Leon je sjajan ne samo kao glumac nego i kao mentor. Vodio me je glumački kroz svaki kadar i scenu i puno mi je pomogao da dočaram emociju koju pjesma nosi. Sigurno ću krenuti kod njega na glumačke radionice jer ima smisla uvijek ulagati u sebe. Sretna sam što je pristao biti glavna uloga ove moje muzičke priče i jedva čekam da publika vidi što smo napravili."

Pjesma "Sanjam da smo skupa mi” za koju tekst potpisuje sama Nina, a glazbu zajednički potpisuju Nina i Ante Gelo već je postala veliki regionalni hit koji osvaja sve top liste diljem ex Yu. Premijeru ovog novog spota Nine Badrić moći ćete pogledati uskoro.


Slični članci: