Ne propustite novi kino hit "Meta"!

"Meta"

Zašto morate pogledati ovaj film?

Milla Jovovich vladina je operativka kojoj se, zbog zločina koji nije počinila, za petama nađu plaćeni ubojica, korumpirana vlada i policija. Kako bi vratila svoj život, morat će preživjeti nemoguće i uz to sve još i vrhunski izgleda. Nikako nemojte propustiti film "Meta" koji se prikazivati počinje od 18.6.2015. godine u Cinestar kinima, a kako do ulaznica saznajte na kraju.

Kate Abott (Milla Jovovich), operativka je odjela za sigurnost američke vlade. Nakon što pokuša spriječiti ulazak terorista na tlo SAD-a, postaje meta vrhunski obučenog plaćenog ubojice. Istovremeno optužena za bombaški napad na američku ambasadu u Londonu, Kate shvati da je napuštena od svih i prepuštena sama sebi. Ovaj napeti akcijski triler sa izvrsnom glumačkom postavom na čelu s spomenutom glumicom i Pierce Brosnanom držat će vas na rubu sjedala do samoga kraja!

"Meta"

Za ovu vrhunsku akciju darujemo dva puta po dvije ulaznice u Cinestar kinu Zagreb (Branimir Centar) koju možete iskoristiti od 18. do 24. lipnja 2015. godine. Sve što trebate napraviti je biti fan Wall.hr portala na Facebooku  te podijeliti ovaj članak na svojem profilu (na opciji public i preko Wall.hr Facebook fan stranice) uz rečenicu "Želim ići gledati film "Meta" u Cinestar Zagreb". Dobitnika ćemo objaviti 17.6.2015. do 18h.


Slični članci: