Kontroverzni reper DMX dolazi na Fresh Island Festival

Kontroverzni reper DMX dolazi na Fresh Island Festival
DMX će sigurno razoružati sve prisutne na svom energičnom nastupu

Line up Fresh Island festivala na Zrću ovo ljeto će biti bogatije s jednim od najkontroverznijih repera današnjice i pravom hip hop ikonom, reperom DMX-om!

Nakon najave legendarnog Method Mana i Redmana te Pushe T-ja, DMX dolazi kao prava poslastica na već sada jak line up festivala koji će se održati od 23.-27.srpnja. Naime, ovo će bit prvi reperov posjet Hrvatskoj kao i njegov povratak na europske bine nakon dugih 10 godina. DMX je izvođač sa najvećim brojem platinastih izdanja u svijetu hip hopa, te impresivnom brojkom od čak 30 milijuna prodanih nosača zvuka koja ga stavlja na poziciju kao jednog od najprodavanijih rap izvođača svih vremena, a većina glazbenih medija, kritičara i opinion maker-a stavljaju ga u kontekst sa legendarnim Tupac Shakurom.

Kontroverzni reper DMX dolazi na Fresh Island Festival
Nabavite karte dok još stignete

Uz rap, DMX godinama gradi i karijeru u glumi u Hollywoodu pa smo ga mogli vidjeti u mnogo glavnih i sporednih uloga u filmovima poput Belly, Exit Wounds ili primjerice Romeo Must Die, filmu u kojem glumi s njegovom dragom prijateljicom i prerano preminulom pjevačicom Aaliyah.

DMX godinama gradi status božanstva kojeg danas posjeduje, a specifičan je po svom imidžu bad boyja, hrapavom glasu i karakterističnom lajanju. Nadodamo li uz njega i ostatak line upa i 30-ak svjetski poznatih DJ-a te cijeli line up Adria Dance Campa, očekuje nas jedno vrlo zanimljivo ljeto. Pritom vam garantiramo da će upravo DMX-ov nastup bit jedan od najenergičnijih u tri dana održavanja festivala.

DMX - Party Up (Up In Here)

Slični članci: