Koji filmovi nas očekuju u Cinestaru u svibnju?

Koji filmovi nas očekuju u Cinestaru u svibnju?
Filmovi u svibnju

Donosimo vam popis filmova koje nikako ne smijete propustiti u svibnju. Pronašli smo zaista raznovrsne žanrove, a vama preostaje samo da zapamtite datume kada kreću s prikazivanjem u kinu i rezervirate večer!

1) Osveta na visokim petama

Ovogodišnja MUST kino destinacija ženskog izlaska! Modno osviješten i stylish film o ženama i ženskim (ne)prijateljstvima s kraljicom komedije Cameron Diaz u glavnoj ulozi. Film za muškarce koji žele saznati kako funkcionira ženski mozak. U Osveti na visokim petama Cameron Diaz, nakon što otkrije da je njezin dečko oženjen, započinje neobično prijateljstvo s – njegovom suprugom. Zajedno, one su odlučne da mu se osvete, no za to će im trebati pomoć – njegove ljubavnice. Ova romantična komedija osvojit će vas na prvu, a u kina dolazi 1. svibnja.

The Other Woman

2) Uzvišenost

Novi film Johnnyja Deppa je zanimljiva znanstvena fantastika. Dvojica vodećih informatičara rade na svom tehnološkom čudu, dok se radikalna anti-tehnologijska organizacija bori protiv kreiranja svijeta u kojemu računala mogu nadmašiti mogućnosti ljudskog mozga. Shvatite ga bolje uz pomoć trailera.

Transcendence

3) Brick Mansions

U četvrti Brick Mansions, nazvanoj po napuštenim zgradama od crvene opeke, vlada potpuno bezakonje. Ovim dijelom grada upravljaju bande, nasilje je dio svakodnevice, a područje je toliko opasno da se u njega ne usudi ući ni policija. Zbog situacije koja je potpuno izvan kontrole vlasti su oko Brick Mansionsa sagradile visoki zid. Najbolji policajac i bivši zatvorenik udružit će snage kako bi ušli u najopasnije mjesto na svijetu i obavili misiju oslobađanja otete djevojke. Glavnu ulogu ima nedavno preminuli Paul Walker, a ova kriminalistička akcija izgleda nevjerojatno zanimljivo. U kinima je već od 24. travnja!

Brick Mansions

Slični članci: