Knjiga tjedna: "U mračnoj, mračnoj šumi" Ruth Ware


"U mračnoj, mračnoj šumi" autorice Ruth Ware.

Danas vam preporučamo odličan psihološki triler "U mračnoj, mračnoj šumi" autorice Ruth Ware.

Nora je povučena spisateljica kriminalističkih romana. Kada ju prijateljica iz srednje škole, Claire, koju dugo nije vidjela, pozove na djevojačku večer, Nora nerado pristaje. Društvo će provesti vikend u pomalo jezovitoj staklenoj kući usred guste šume. Međutim, Nora se dva dana kasnije budi u bolnici – ozlijeđena i s amnezijom. Polako se prisjećajući događaja proteklog vikenda, Nora shvaća da se je dogodilo nešto strašno… Pokušavajući povezati djeliće svojega sjećanja, otkriva zastrašujuće tajne i laži… Shvaća da je jedini put iz mraka prema istini suočiti se sa sobom i svojom prošlosti… No, hoće li u tome uspjeti ili će i ona postati žrtvom mračne, mračne šume? 

"U mračnoj, mračnoj šumi" prvi je roman britanske spisateljice Ruth Ware, koji je odmah po objavljivanju dospio na prva mjesta ljestvica čitanosti časopisa Sunday Times, New York Times i USA Today te su ga kritičari i publika jednoglasno proglasili za jednu od najboljih knjiga 2015. godine. 

Roman je toliko napet i jezovit da će vas sve vrijeme držati u potpunoj neizvjesnosti. Uskoro će prema ovom romanu snimati i visokobudžetni film.


Slični članci: