Knjiga tjedna - Dar

Cecilia Ahern - Dar
Cecilia Ahern - Dar

Iz pera Celilie Ahern izašao je novi svjetski hit „Dar“. Ganutljiva i topla priča koja podsjeća na doista važne stvari u životu – kao što su prijateljstvo i ljubav idealna je za predbožićno vrijeme.

Radnja knjige vrti se oko Lou Sufferna, koji bi rado bio na dva mjesta u isto vrijeme. Njegova je stalna bitka s vremenom vrlo osjetljiva tema za njegovu ženu i obitelj. Gabe je beskućnik koji sjedi ispred Louova ureda. Kad Lou pozove Gabea da uđe u ured, a i u njegov život, ovaj se mijenja na gotovo neopisiv način...

Čarobna božićna priča koja govori o važnosti vremena, ljubavi, prijateljstva, priča koja nas podsjeća na to koje su doista važne stvari u životu. Autorica senzacionalnog svjetskog hita "P.S. volim te" još jednom oduševljava svoju publiku i ne posustaje u svojoj namjeri da svakidašnjicu pospe s malo čarobnoga praha koji liječi sve rane. Vodeći svjetski kritičari ocjenjuju novi roman Cecilie Ahern kao neodoljiv, topao i ganutljuv, pun neočekivanih obrata, a mi vam ga preporučujemo kao štivu prije spavanja za ovaj tjedan.


Slični članci: