Holivudska televizijska krema na dodjeli nagrada Emmy

Sinoć su u Los Angelesu dodijeljenje najprestižnije američke televizijske nagrade - Emmy’s. Na 64. dodjeli slavili su “Homeland”, “Moderna obitelj”, “Dva i pol muškarca” i “Veep”.

“Homeland” je konačno zaustavio “Momke s Madisona” i oduzeo im višegodišnji primat u kategoriji dramske serije. Glavni glumci Damian Lewis i Claire Danes također su odnijeli nagrade za najboljeg glumca i glumicu u dramskoj seriji.

Ipak “Modernu obitelj” ništa ne može zaustaviti. Opet je proglašena najboljom serijom u kategoriji humoristične serija, a Julie Bowen i Eric Stonestreet osvojili su nagrade za najbolje sporedne glumce.

Nagradu za najbolju glumicu u humorističnoj seriji kući je ponijela Julia Louis-Dreyfus, nekad popularna Elaine u još popularnijem “Seinfeldu”, danas zvijezda nove HBO serije “Veep”, a za najboljim glumcem u istoj kategoriji proglašen je Jon Cyer, nesretni Alan iz “Dva i pol muškarca”.

Dobitnici u kategoriji najboljih sporednih glumaca u dramskoj seriji su Aaron Paul iz “Breaking Bad” te Maggie Smith iz uspješne britanske serije “Downton Abbey”.

Toalete s red carpeta i fotografije s after partya pogledajte u našoj opširnoj galeriji!


Slični članci: