Glazbene zvijezde okupirale Las Vegas

Britney Spears i Ryan Seacrest

Dvodnevni glazbeni spektakl u Las Vegasu polako se pretvara u tradiciju. iHeartRadio festival prvi put je krenuo 2011. godine, a predstavlja internetsku radio platformu pod istim imenom. Osnovana je 2008. godine, a uz internet obuhvaća i radio stanice, i to njih čak 800 diljem Sjedinjenih Američkih Država.

Najveći live glazbeni event održava se u  MGM Grand Garden Areni, a ove godine nastupili su Taylor SwiftBon JoviRihannaGreen DayAerosmithBrad PaisleyPitbullLinkin ParkLil WaynePinkJason AldeanNo DoubtSwedish House MafiaMiranda LambertPistol AnniesMary J. BligePrinceDeadmau5Enrique Iglesias, Calvin Harris, Wonder GirlsNe-Yo,Prince i Youtube senzacija Psy.

Zanimljivo je da ni ovako veliki event ne može proteći bez skandala za koji je ovaj put bio zaslužan Gren Day. Naime, glavni vokal i gitarist Billie Joe Armstrong stao je usred nastupa revoltiran što im je vrijeme nastupa skraćeno sa 45 na 25 minuta kako bi se više vremena dalo Usheru. Billie je krenuo bijesniti kad se na ekranu pojavila minuta do kraja, a nakon što se ekran ugasio, on i basist Mike Dirnt razbili su svoje instrumente. Idućeg dana, Green Day se ispričao na incidentu i objavio kako Armstrong ide na, pogađate – odvikavanje!


Slični članci: