Zaštite svoje gadgete s Liquipelom, hit vodotpornim premazom

lIiquipel vodootporna zaštita za mobitele

Svi smo vjerojatno imali problema s kombinacijom tekućine i svojih najdražih gadgeta poput mobitela, računala, igračih konzola, mp3 playera, slušalica i sličnog i bilo je jednostavno nevjerojatno da s razvojem tehnologije nije bilo osmišljeno nešto što bi zaštitilo naše omiljene spravice. Prije par godina moje se prijenosno računalo susrelo s vinom, prije nekoliko dana mom je dečku mobitel imao bliski susret s vodom, a danas se  isto dogodilo mojoj mami. Naravno - sve naše napravice su završile ovozemaljski život i bile su spremne za otpad, zajedno s našim dokumentima, brojevima, slikama i svim uspomenama koje čuvaju u sebi. Upravo me današnji nesretni slučaj nagnao da u bespuću interneta pokušam naći rješenje za naše "nespretne" probleme i našla sam ga u vidu Liquipela koji je je moj današnji odabir.

lIiquipel vodootporna zaštita za mobitele
liquipel vodootporna zaštita za mobitele

Liquipel je američka kompanija koja je na CES sajmu 2012. godine prikazala nano tehnologiju koja omogućuje zaštitu pametnih telefona i svih ostalih tehnoloških spravica od vode i izvana i iznutra pomoću nano-čestica, a poboljšana verzija 2.0 u 2013. godini doživjela je pravi boom.

lIiquipel vodootporna zaštita za mobitele
liquipel vodootporna zaštita za mobitele

Cijeli se proces odvija u vakuumskoj komori kroz koju prolaze ionizirane nano-čestice, a u koju se stavi mobitel pa one tvore vodootpornu zaštitu. Čitav proces traje oko 25 minuta, a uređaj je nakon toga savršeno siguran od kvarova izazvanih tekućinom. Nakon ovog procvesa, svoj uređaj možete politi vodom, ali i potopit ga u nju, a on će biti potpuno funkcionalan, dok se golim okom neće moći primijetiti nikakve promjene niti izvana niti iznutra.

lIiquipel vodootporna zaštita za mobitele
liquipel vodootporna zaštita za mobitele

Cijeli proces košta 60 dolara, a da bi vam mobitel učinili vodotpornim morate ga poslati u Liquipelovo sjedište ili posjetiti najbližu poslovnicu koja radi navedeni proces. Isto tako, na Liqzipelovoj stranici možete kupiti mobitele s već tvornički ugrađenim njihovim sustavom zaštite za vodu jer Liquipel surađuje s velikim proizvožačima pametnih telefona poput Applea, HTC i Samsunga. Koliko je ova tehnologija inovativna, svjedoči i činjenica da je bila nominirana za Edisonovu nagradu za 2012. godinu. U nastavku pogledajte video koji bolje objašnjava sve funkcije Liquipela - jednostavno savršenog proizvoda koji je rješenje mnogih svakodnevnih problema.

Liquipel

Slični članci: