Video igrice su upravo postale bolje uz pomoć Buddyja

Ako ste pravi gamer, "Buddy the Game Chair", odnosno stolac za igranje, službeno postaje vaš jedini prijatelj koji vam je potreban u životu.

Video igre danas su izrađene pomoću nevjerojatno visokokvalitetne grafike, a onaj tko ih često igra, zna da je najbolje mjesto u kući za igranje ispred ekrana udaljeni svega nekoliko centimetara kako ne bi ste propustili niti jednu minutu akcije. Nažalost, zbog toga često sjedite na podu, što je mučenje i za koljena i leđa. No stolac Buddy napravljen je tako da se prilagođava vašem tijelu neovisono o tome hoćete li se nasloniti naprijed ili nazad, a zakrivljeni naslon za glavu može poslužiti i kao naslon za ruku. Buddy stolac je podstavljen s mekom pjenom te vam zapravo pomaže u održavanju dobrog držanja tijela tijekom igranja.

Buddy se na Amazonu u Japanu nalazi na prva tri mjesta kao najprodavaniji proizvod, a još nije u prodaji sve do travnja. Ako vaš japanski nije loš ili ako se osjećate dovoljno hrabro da sve prevedete putem Google Translatea, možete si osigurati jedan ovdje za 40 dolara.


Slični članci: