Predviđamo komade koje će fashionistice nositi na New York Fashion Weeku

Predviđamo komade koje će fashionistice furati na New York Fashion Weeku

New York Fashion Week prvi je tjedan mode koji službeno ne samo revijama već i sezonskim trendovima probija led. To znači da počinje prava street style ludnica i da će sve žene i muškarci iz modne industrije otiči korak dalje da izgledaju što unikatnije pri odlasku na revije.

S obzirom na to da je u New Yorku vrijeme sasvim neprikladno za isfuravanje proljetno - ljetnih trendova (jer sniježi/kiši/puše ili je samo hladno) to odmah odbacuje iz odabira velik broj lepršavih haljinica u kojima bi se sigurno mnoge fashionistice rado pojavile. Bitno je obuči se u skladu s vremenom kako se već prvi dan ne bi prehladile i tako propustile ostatak revija ili pak bile prisiljene sjediti u prvom redu s temperaturom.

Po običaju, jedina koja se ne obazire na godišnja doba već isključivo na vlastiti modni izričaj koji je ponekad i najljetniji, bez obzira na to što je vani -5°C, je Anna Dello Russo. Upravo zato očekujemo (kao i uvijek!) puno od njenih modnih kombinacija.

Predviđamo komade koje će fashionistice furati na New York Fashion Weeku
Balmain SS 2014. detalj

Nevezano za modne urednice, manekenke i bogate Ruskinje, prva asocijacija na New York nam je nešto urbano i odvažno, ali nipošto kičasto. Pritom nam napamet pada i mnoštvo dizajnera koji izlažu u New Yorku u kombinaciji s urbanim streetwear brendovima (Supreme, Carhartt, Pigalle...).

Naša lista zato sadrži komade koji su vjerojatno svima favoriti i apsolutno garantirani trendovi, ali i nešto neobičniji odabiri. Na listi must have komada su svakako pastelni kaputi, ali i kaputi bez kragne, sweatshirti, bjelina, beanie kape, tenisice, bunde, crop topovi, suknje punog kruga... U galeriji pogledajte koje točno komade predviđamo, ali i koji su nezaobilazni trendovi u globalu.

Predviđamo komade koje će fashionistice furati na New York Fashion Weeku
Burberry Prorsum SS 2014. detalj

Slični članci: