Stakleni podovi novi su trend u uređenju doma

Postoji bezbroj mogućnosti koje možete izabrati kada je u pitanju odabir poda za vašu kuću ili stan. Recimo, možete imati drvene podove gdje ćete odlučivati o vrsti drva, boji i uzorku godova ili pak možete odabrati pločice pa ćete odlučivati o vrsti i izgledu iste. 

No, tu je i još jedna mogućnost, iako do sada manje popularna, svejedno je vrlo zanimljiva - stakleni podovi. Unatoč što izgleda krhko, staklo je zapravo vrlo jako i nudi mnogo različitih mogućnosti za odabir - od boja do odabira mat ili sjajnog stakla. Također, može se realizirati na itekako zanimljive načine pa je upravo to glavni razlog zašto je mogućnost ugradnje staklenih podova u domove sve popularniji trend u uređenju doma. 

Morate priznati da je ideja vrlo zanimljiva jer ako se odlučite za korištenje transparentnog stakla za kat na gornjoj razini, tada će vaša kuća izgledati vrlo otvoreno i prostrano. 

Vi ćete biti u mogućnosti vidjeti što se događa dolje ili gore jednostavno pogledom prema gore ili prema dolje. Također, postoji mogućnost staklenog poda na terasi, a to će onda vizualno povezati to područje s ostatkom kuće. Naravno, ne morate imati transparentan pod u prostorijama poput kupaonice ili spavaće sobe. Mnogima će biti malo čudno hodati po prozirnom podu ako se boje visine, ali ovo može biti dobar način da se oslobodite tog straha.

 Jedini problem je hoćete li se vaša ljepša polovica usuditi hodati u haljinama ili suknjama u domu s ovakvim podovima?


Slični članci: