Oboriti osobu s nogu je zapravo vrlo jednostavno

Ljubav
Ljubav

Korištenje uleta kako biste se približili ženi nije izrazito pametno, zato što može upućivati na to da niste dovoljno kreativni ili šarmantni da je oborite s nogu, pa se služite već unaprijed poznatim frazama kojih se netko drugi dosjetio. Upravo zbog toga ćemo se više usredotočiti na one ulete koji više služe za ˝probijanje leda˝ prilikom upoznavanja sa privlačnom ženom.

˝Oprostite, je li ovo mjesto zauzeto?˝

Nevino, šarmantno i pristojno. Nije uvijek sigurno pretpostaviti da je žena, koja sjedi do prazne stolice, sama. Vaša obzirnost da možda čuva mjesto za nekoga pokazuje da  imate manira. Ovaj ulet je efektan zato što je nenametljiv i vašoj sugovornici daje priliku da vas pristojno odbije ili pak pozove za njen stol.

“Jesi li za ples?˝

Ovaj ulet možda neće uspjeti, osim ako zaista imate ritma u toj mjeri da ju impresionirate. Tako se možda ubrzo nađete za šankom, razgovarajući o glazbi ili DJ-u. Ovakav ulet možete upotrijebiti na mjestu gdje žene izlaze i vole plesati, pa tko zna? Ako pokažete da imate dovoljno dobrih pokreta, partnerica vas neće moći odbiti.

˝Mogu li te častiti…˝

Predložite piće koje se nudi na tom događaju. U većini slučajeva su to vino, pivo ili neko žestoko piće. Također, ako se radi o nekoj drugoj prilici,  možete ponuditi neko bezalkoholno piće. Ovo je jedan od najboljih uleta, zato što, bez obzira gdje se nalazite, daje priliku da budete pristojni i istovremeno pokažete svoje vještine.

˝Dolaziš ovdje često? Dobro bi mi došlo tvoje mišljenje u vezi…˝

Iako zvuči kao bezvezan ulet, ovo doista može upaliti ako se ne možete odlučiti oko nečega. Primjerice, treba li vam pomoć oko odabiranja jela, pića ili čak komada odjeće koji vam najbolje pristaje, vrijeme je da se obratite ženi koja će vam moći pomoći. Ako shvatite da je njen izbor ili mišljenje korisno, možete započeti razgovor i vidjet ćete kako je u takvim situacijama ovaj ulet itekako efektan.

˝Oprosti, možeš li mi pomoći sa…?˝

Ovdje možete izmisliti neki lagan zadatak u kojem će vam ona pomoći (pobjeda u okladi, prepoznavanje pjesme koja sada svira…) i tako pokazati da vas zanima njezino mišljenje i da vam je bitna njezina pomoć.

˝Nije li ovo mjesto…?˝

Ovo može ići u dva smjera. Ukoliko se čini da uživa na mjestu gdje se nalazite, umetnite riječ ˝lijepo˝, ˝zabavno˝ ili slično. S druge strane, ako izgleda kao da se dosađuje, vrijeme je da se složite oko zajedničkog nezadovoljstva. Jednom kad shvatite da imate slična mišljenja, imate dobre osnove za dobar i ugodan razgovor.

˝Izgledaš kao da bi mogla biti zainteresirana za dobar razgovor.˝

Ako to kažete sa pravim tonom i stavom, to će izmamiti osmjeh na njezino lice. Ovaj ulet može odlično poslužiti za probijanje leda i spontano stvara temu za razgovor koja može biti bilo što: od hrane i pića do nekog događaja ili zabave. Zapamtite da budete jednako zainteresirani za slušanje kao za razgovor.

˝Treba li ti pratnja do/za…?˝

Ako primijetite ženu koja hoda sama, uvijek je lijepo da joj ponudite nekakav osjećaj sigurnosti- bilo to samo do njenog stola, šanka ili dizala. Vjerojatno neće hodati daleko, pa pokažite svoj šarm svojim efektnim uletom.

˝Stvarno mi se sviđa (parfem ili komad odjeće) koji nosiš.˝

Mnoge žene ulažu velik trud u svoj izgled koji odražava njihovu osobnost. Upravo zato, vaš kompliment joj daje do znanja da njezin trud nije prošao nezapaženo. Ova mala gesta će povećati njezino samopouzdanje, a vama osigurati dobar razgovor. Iako možda znate da je njezina torba Balenciaga, a cipele Jimmy Choo, neće škoditi da se raspitate što su. Zanimanje o njezinim modnim odlukama pokazuje da ste zainteresirani u ono što ima za reći, ali i da ste moderan sofisticirani muškarac.

˝Mislim da trebaš znati da imaš jako lijep…˝

…osmjeh, nos, lijepe oči, kosu ili slično. Ovakvim komplimentom možete puno napraviti, ali bitno je da ste iskreni i da zaista mislite ono što govorite. To vas na kraju može dovesti do toga da vam se sugovornica otvori dovoljno za odličan razgovor.


Slični članci: