Nevjerojatno funkcionalan stan od samo 13 kvadrata!

Doista smo veoma impresionirani ovim malenim stanom kojeg je dizajnirao Szymon Hanczar stvorivši izuzetno funkcionalan prostor od samo 13 kvadrata. Nakon što je proveo nekoliko godina u ovom malenom stanu u Poljskoj, zaključio je kako stan od 13 kvadrata nije izvorište nesreće i skučenosti, već mjesto u kojem možete uživati u životu, raditi i družiti se. Život u velikom gradu apsorbira toliko događanja da je sam pojam stanovanja za mlade ljude zapravo potpuno redefiniran – zavirite u našu galeriju i otkrijte o čemu govorimo!

"Nisam želio prostrani stan gdje bih višak svog slobodnog vremena morao provoditi čisteći ga. S druge strane, unatoč malom prostoru , nisam bio spreman se odreći udobnosti i funkcionalnosti. Stoga je ovo doista bio velik izazov", izjavio je dizajner.

Maleni stan smjestio je mini kuhinju, spavaću sobu, kupaonicu, pa čak i viseću ležaljku. Bicikla je postala kraljicom prostora uz pomoć visoke police koja je savršeno integrirana u cjelokupan dizajn. Bež i bijela proširili su prostor, a kožni je tepih izuzetno dobro razbio minimalizam.

Što mislite u životu u ovoj kvadraturi? Uz ovakav dizajn, ni kvadratura nije problem.


Slični članci: