Mali ljetni razgovor: Luka Grubišić i Lana Puljić

Luka Grubišić i Lana Puljiz

Poznati dizajnerski dvojac koji stoji iza popularne modne marke Lokomotiva i predivan par, dizajner Luka Grubišić i njegova zaručnica Lana Puljić koja slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica u "Malom ljetnom razgovoru" za Wall.hr otkrili su nam kako su proveli ovo ljeto i što ih je najviše veselilo.

1. Kako ste proveli ovo ljeto?

Luka: Ovo ljeto proveli smo dosta radno. Vikende provodimo na otocima Rabu i Hvaru, a eventualno ćemo se još zaletiti na jedan vikend do Dubrovnika. Oboje obožavamo ljeto, more i sunce, tako da se trudimo iskoristiti slobodne dane što je bolje moguće. Oboma nam je velika želja posjetiti i Vis u koji smo beskrajno zaljubljeni, tako da se nadamo barem nekom jednodnevnom izletu na taj čaroban otok.

2. Kako provodite dane tijekom odmora?

Lana: Tijekom ljeta sve više cijenimo naš mir, tišinu, divljinu i odmor uz dobru spizu. Luka obožava roniti, tako da ga ponekad nema i po 10 sati , a ja se za to vrijeme obožavam pržiti na suncu, puno plivati i čitati. Večeri provodimo u dobrom društvu prijatelja i obitelji uz dobru klopu i neizostavno crno vino.

3. Što više volite ljeto ili zimu?

Lana: Luka obožava oboje, iako mu je možda ipak zericu draže ljeto.

Luka: Lana je ipak zagriženi fan ljeta, nikada joj nije prevruće i mogla bi se preseliti u trope bez problema.

Lana: Iako povremeno odemo u planine, moramo priznati da nema do hodanja bosih nogu, soli u kosi i laganog ljetnog povjetarca.

Luka Grubišić i Lana Puljiz
Luka Grubišić i Lana Puljiz

4. Volite li više dan ili noć, jeste više jutarnji ili večernji tip?

Luka: ja sam definitivno jutarnji tip, ponekad se dižem i u 5 ujutro zbog odlaska na ronjenje.

Lana: a ja ipak volim malo duže odspavati... No, ima nešto neopisivo privlačno u jutrima i noćima na moru...

5. Rekreirate li se na odmoru, plivate, surfate, igrate picigina, skijate...?

Luka: Bavimo se svime osim surfanja.

6. Koje beauty proizvode koristite tijekom ljeta?

Lana: Tijekom ljeta koristimo više manje iste beauty proizvode kao i tijekom cijele godine. Vjerna sam već godinama preparativnoj kozmetici kuće Clinique. Tome dodamo ulje za sunčanje s niskim zaštitnim faktorom, i to je to. I obavezno kantarionovo ulje koje prekrasno hrani i njeguje kožu nakon sunca.

7. Što najviše volite jesti ljeti?

Lana: Najdraža ljetna spiza nam je sve iz mora. Obzirom da Luka roni na pušku, ponekad i sam zna uloviti večeru. A uživamo zaista u svemu; ribi, školjkama, rakovima te obilju svježeg voća i povrća... I neizostavnom sladoledu!

8. Što čitate tijekom ljeta?

Luka: Uglavnom volimo trilere, pročitali smo i par vrlo zanimljivih knjiga o yogi i pokoji ratni roman...

9. Pratite li ljeti TV program, jeste li aktivni na društvenim mrežama?

Luka: Pa pratimo, ali zaista u minimalnim količinama. TV je upaljen, ali više kao neki pozadinski izvor zvuka, a surfanje internetom je svedeno na mobitel jer laptope ne nosimo na godišnji. Jedino što zaista svakodnevno pročitamo su dnevne tiskovine i nama drage časopise.

10. Jeste li posjetili neki ljetni festival?

Nažalost nismo, obzirom da smo zaista bili "kratki" sa slobodnim danima, proveli smo dane na moru što je mirnije moguće, s nama dragim ljudima... U tom điru jedino smo posjetiti Rabsku fjeru - ljetni srednjovjekovni sajam, kada se cijeli grad pretvara u jednu veliku pozornicu. No, ipak.. nikad ne znaš gdje ćeš se naći u kojem trenu pa možda još i posjetimo neki.

11. Kojim sloganom bi promovirali Hrvatsku i pozvali turiste da je posjete?

Luka: Dođite u Hrvatsku, prepustite se njenim čarima i doživite nezaboravno ljetovanje.

Lana: Odmor začinjen Mediteranom odmor iz bajke... Hrvatska!


Slični članci: