Ljubavne knjige za mjesec ljubavi

Ako ste tražili knjigu koju bi mogli pročitati u nadolazećim danima, onda mi za vas imamo sjajne preporuke. Možda klišejizirano, ali povodom Dana zaljubljenih donosimo vam šest naslova od kojih morate pročitati barem jedan jer dozvolite si da utonete u svijet ljubavi.

Mozaik knjiga i ove godine tradicionalno obilježava Dan zaljubljenih predstavljanjem ponude novih ljubavnih knjiga te izlaskom najdugovječnije uspješnice The New York Timesa – Pet jezika ljubavi koja je prodana u više od 7 milijuna primjeraka i prevedena na čak 40 jezika. Velika akcija u Mozaik i Profil knjižarama u najromantičnijem mjesecu u godini trajat će sve do kraja mjeseca tijekom kojeg imate priliku kupiti i starije ljubavne naslove uz popuste do čak 50%. 

Pet jezika ljubavi govori o dugotrajnoj ljubavi koja je promijenila milijune života diljem svijeta. Autor ove knjige jedan je od najvećih svjetskih stručnjaka za brak - Gary Chapman. Brak bi se trebao temeljiti na ljubavi, zar ne? Ne čini li vam se, međutim, kao da vi i vaš bračni partner govorite različitim jezicima? Autor pomaže parovima da identificiraju, razumiju i počnu govoriti materinji jezik ljubavi svoga bračnog partnera koji obuhvaća: riječi potvrde, kvalitetno vrijeme, primanje darova, iskaze uslužnosti i fizički dodir. Učeći pet jezika ljubavi, vi i vaš bračni partner naučit ćete jedinstvene jezike i naučiti praktične korake kako istinski voljeti jedno drugo. Svako poglavlje, zbog lakšeg snalaženja, obrađuje po jedan jezik ljubavi, a svako završava sa specifičnim, jednostavnim koracima koje trebate poduzeti kako biste se svome bračnom partneru obratili na specifičnome jeziku i tako svoj brak pokrenuli u pravome smjeru. Novoosmišljeni jezici ljubavi pomoći će vam da shvatite i ojačate svoju vezu. Zajedno ćete tako moći izgraditi trajan brak pun ljubavi.

Povodom Valentinova predstavljamo Vam i pet najnovijih zanimljivih ljubavnih romana. Prvi od njiH od nagrađivane je autorice Brande Joyce, čije romane često opisuju kao čarobnu kombinaciju priča kakve pišu S.E.Phillips i A.Quick.  Svi oni koji su čitali i uživali u njenim romanima poput Nevine vatre, Tamnih plamenova, Vatrene oluje i Nepredvidivog srca sigurno će uživati i u njenom najnovijem romanu Tajne. U ovoj napetoj ljubavnoj priči saznajte hoće li Slade spasiti obitelj od propasti i razotkriti zapanjujuće tajne.

Tu je i prvi od četiri romana Eloise James, Poljubac u ponoć, koji donosi senzualnu priču s dvora o djevojcii koja se nije htjela pokoriti princu. Od autorice hit romana Kraljevstvo snova i Whitney, ljubavi moja, Judith McNaught preporučamo briljantnu i nezaboravnu avanturu - Prije tebe. Novi roman od potpuno nove autorice ljubavnih romana na hrvatskom tržištu Christine Dodd očarat će će vas JEDNE ČUDESNE VEČERI. Saznajte može li princeza Clarice odoljeti opasno lijepom škotskom lordu? 

Autorica Alice Peterson sigurno je bila zapanjena kada je njezin slatki romantični roman o grupi šetači pasa, "Od ponedjeljka do petka" skočio na vrh ljestvice i „zapalio“ Veliku Britaniju. A onda ju je, vjerojatno, još više pozitivno šokiralo kada je shvatila da je njena knjiga, svrgnula „Pedest nijansi sive“ na drugo mjesto.

Ova knjiga odlična je priča koje se ne može prestati čitati. Zavede vas u prvih nekoliko stranica i ugrije vam srce, a likovi su toliko jasno opisani da ih je vrlo lako pratiti i jednostavna je za čitanje. Kraj je pomalo očekivan, ali kroz cijelu knjigu s nestrpljenjem očekujete kraj i ne vjerujete da će nakon svega ipak tako završiti. Dok čitate knjigu cijelo vrijeme se smješkate i užitak vam je čitati je. Priča ima sve što nam je potrebno da je ne prastanemo čitati: humor, romantiku, zanimljive likove, neizvjesnost i scenarij koji izmami suzu. Potpuno je realna i svako od nas se može zamisliti u toj ulozi.


Slični članci: