Zašto ne biste račun platili pomoću jakne?

Samo je pitanje vremena kada će bežična tehnologija preuzeti modne piste diljem svijeta

Britanska modna marka Lyle & Scott kreirala je malo drugačiju jaknu spojivši zajedno tehnologiju, funkcionalnost, modu i stil. Ono što je drugačije na ovoj jakni je beskontaktna tehnologija plaćanja integrirana u manšetu desnog rukava. Unutra se nalazi mali čip, sličan onome koji se nalazi u kreditnim i debitnim karticama, koji korisnicima omogućuje jednostavno plaćanje na zato predviđenim terminalima. Projekt je nastao kao rezultat partnerstva s BarclaycardovimBPAY-om“ za sve britanske registrirane Visa ili MasterCard Barclays korisnike.

Mi smo brand koji njeguje vlastitu baštinu i tradiciju, međutim razumijemo da je izuzetno važno ostati u kontaktu s potrebama naših modernih kupaca ", objasnio je voditelj projekta za inovacije, Jonathan Briggs. „Inovacija je ključ za ostvarivanje toga, stoga smo se odlučili na suradnju s BPAY-om kako bismo kreirali prvu svjetsku jaknu za beskontaktno plaćanje. Jakna se može koristiti za plaćanje na svim beskontaktnim terminalima za transakcije do £ 30.“

Jakna je za sada dostupna u bojama admiral blue“ i „true black i trenutno funkcionira samo u Velikoj Britaniji. Neki tvrde da je sigurnija od nošenja gotovine, no kako god bilo, jednako je sigurna kao i bilo koja kreditna i debitna kartica jer su sva plaćanja podložna istim prijevara zaštite. Ako vam kojim slučajem netko ukrade jaknu, korisnici mogu daljinski isključiti svoj čip preko BPay mobilne aplikacije ili putem web stranice.


Slični članci: