Otvorena nova Gyms4you teretana na Bundeku

Otvorena nova Gyms4you teretana na Bundeku
Otvorena je nova Gyms4you teretana na otvorenom!

Gyms4you, europski lanac teretana, odlučio je proširiti ponudu svojih fitness centara novom uslugom – funkcionalnim fitness treningom na otvorenom. S obzirom da smo zakoračili u proljeće, vrijeme buđenja i „generalnog pospremanja“  organizma, vježbanje na otvorenom pozitivno utječe na fizičko, a prije svega i na psihičko zdravlje, pri čemu smanjuje razinu stresa i jednako je učinkovito i zabavno kao i vježbanje u teretani.

Ovom vrstom treninga Gyms4you želi omogućiti svim svojim članovima nešto sasvim suprotno od onoga što dobivaju u teretani, a u službi toga je upravo funkcionalni trening na otvorenome. Program otvorenog treninga Gyms4you započinje od 13.04.2015., a održavati će se po unaprijed određenom rasporedu svaki tjedan na jezeru Bundek. Mnogo zelene površine koju pruža Bundek, te blizina Gyms4you fitness centra, omogućavaju puno prostora i raznolikost treninga.

Specifičnost ove vrste programa je da vlastito tijelo vježbača postaje njegov vlastiti uteg. Vlastitom tjelesnom težinom postižu se snaga, kondicija, eksplozivnost i izdržljivost. Kombinacijom aerobnog i anaerobnog treninga, funkcionalni trening postaje moćno oruđe za sagorijevanje masti i izgradnju mišića. Vježbe najviše pogađaju trbuh i donji dio leđa iako se ovom vrstom treninga aktiviraju svi mišići tijela. Ponuda za funkcionalni trening na otvorenome uključena je u cijenu godišnje članarine.

Otvorena nova Gyms4you teretana na Bundeku
Gyms4you

Vrste programa i grupe ovisno o profilu vježbača:

S obzirom da Gyms4you lance teretana pohađaju različiti profili vježbača, funkcionalni trening na otvorenome bit će podijeljen u tri vrste programa/grupe i održavat će se u točno određeno vrijeme:

  • EASY LEVEL:  ponedjeljkom 16:30 - 17:30

Ova razina podrazumijeva vježbe tehnike trčanja i jačanja mišića i zglobova potrebnih za trčanje. Uključuje i lakši trening brzine, snage sa vlastitom težinom, čučnjeve, iskorake i sl...

  • MEDIUM  LEVEL:  utorkom 17:00 - 18:00 i srijedom 16:30 - 17:30

Jednostavan program vježbanja nadopunjen skokovima. Ovakav program preporuča se većini.

  • HARD  LEVEL:  četvrtkom 17:00 - 18:00

Najteža kombinacija sprinteva,skokova te vježbi snage. Preporuča se onima koji su već neko vrijeme u treningu.

Gyms4you funkcionalni treninzi na otvorenome traju sat vremena i sastoje se od razgibavanja i trčanja od Gyms4you teretane u Centru Bundek do jezera Bundeka, te zatim, ovisno o vrsti programa, i od vježbi na jezeru, te jogginga natrag do Gyms4you teretane u Centru Bundek. Voditelj ovog programa vježbi je Goran Špaleta, ovlašteni Gyms4you osobni trener.


Slični članci: