Proizvodi koji će vam olakšati održavanje frizure sa šiškama

Proizvodi koji će vam olakšati održavanje frizure sa šiškama

Ponekad se pitamo je li šiške zaista tako lako nositi kako to Francuskinjama polazi od ruke? Caroline de Maigret i Lou Doillon nose ih kao da nikakav trud u njih nisu uložili, a stoje im perfektno nemarno. No izgleda da je prosječnoj djevojci puno teže održavati ih nego ovim "superženama" - složit ćemo se, šiške su obaveza!

Moraju se sušiti na četku u posebnom smjeru, zatim stilizirati i učvrstiti da stoje kako želite, ali da pritom izgledaju poletno i puno života. No koliko god to komplicirano izgledalo, uz malo truda i prave proizvode i vi možete imati bezvremensku frizuru i nestašne šiške.

Za početak, ako niste spretni sa sušilom za kosu i četkom, nabavite rotirajuću četku i sušilo u jednom! Ovakva četka će vam olakšati i ubrzati proces uređivanja i sušenja šiški (ali i cijele frizure), a kosa vam neće biti naelektrizirana ili zapetljana. Uz to trebat će vam i šampon za suho pranje, jer šiške često budu masne prije ostatka kose. Nabavite onaj s revitalizirajućim česticama ili barem onaj s volumenom, kako biste i u periodu između pranja imali lijepu frizuru. Šiške ćete trebati i skraćivati, a to je najlakše uz set za uređivanje šiški kod kuće, Bango. Na kraju, nabavite i masu za stiliziranje koja vam neće mastiti ili previše ukrutiti šiške, za onaj poletan izgled o kojem smo pričali.

Sve proizvode koje smo naveli možete pogledati u našoj galeriji, a nabaviti ih putem Interneta.

Proizvodi koji će vam olakšati održavanje frizure sa šiškama
I Birkin je nosila šiške...

Slični članci: