Novosti iz Chanela za njegu i sjaj kože tijela

Chanel Chance mirisi

Novosti iz Chanela svakodnevno nas uveseljavaju, neovisno radilo li se o novoj kolekciji visoke mode u kojoj glavnu ulogu imaju tenisice, izložbi inspiriranoj slavnom Coco ili novostima iz svoje beauty linije. Danas vam, unatoč snijegu vani, predstavljamo novu proljetnu Chanel beauty kolekciju za njegu tijela Chance.

Chanel Chance miris
Chanel Chance miris

Kolekcija Chance romantična je lagana kolekcija posvećena vjerovanju Gabrielle Chanel u brojne prilike (Chance) koje su joj se pružale. Sastoji se od tri bazna mirisa i tri mini kolekcije proizvoda za njegu tijela koje nose te mirisi. 

Chanel Chance miris
Chanel Chance miris

Chance je naziv prvog parfema i mini kolekcije koja miriše cvjetno na jasmin, drugi miris u liniji je Chance eau fraiche koji miriše svježe na kombinaciju jasmina i limuna te Chance eau tendre koji je nešto slađi cvjetno-voćni miris s intenzivnijom notom voća poput raznih agruma. 

Chanel Chance eau tendre proizvodi za njegu tijela
Chanel Chance eau tendre proizvodi za njegu tijela

Osim mirisa u kolekciji se nalaze proizvodi poput toaletne vode, mlijeka za tijelo, tonika za čišćenje tijela, sjajne kreme za tijelo, gela za tuširanje, hidrantne kreme za tijelo, pjene za tuširanje i vodice za osvježavanje tijela i sve to u tri mirisa - Chance, Chance Eau Fraiche i Chance Eau Tendre i s intenzivnom funkcijom hidratizacije kože. 

Chanel Chance proizvodi za njegu tijela
Chanel Chance proizvodi za njegu tijela

Osim predivnog mirisa i hidratizacije, Chance proizvodi u sebi sadrže male sjajne čestice koje vašu kožu čine još ljepšom i sjajnijom te idealnom za proljetno/ljetno pokazivanje. 


Slični članci: