Nova ekskluzivna kolekcija: Prabal Gurung za MAC!

Prabal Gurung za MAC

 Ako upitamo dizajnera Prabala Gurunga da jednom riječju sumira svoju novu makeup kolekciju za MAC on će bez razmišljanja reći - GLAMUROZNO. I uistinu, to je jedino kako možemo definirati ovu nevjerojatno luksuznu kolekciju!

Zlatno elegantno pakiranje sa Gurungovim potpisom definitivno je najglamuroznije MAC-ovo izdanje ikad. Međutim, boje koje se nalaze unutar pakiranja su nevjerojatno nosive - pogotovo za blagdane i sve one divne tulume koje posjećujemo. Snažne vatreno crvene, nježno roze i odvažne nijanse fuksije stvorile su primamljivu liniju za usne, dok su nijanse sjenila za oči nježnije, svjetlije i toplije.

Gurung je objasnio: "Umjetnici poput Damiena Hirsta i Sylvie Fluery radili su na kolekciji i fokusirali se specifično na upotrebu zlatnih i lakiranih nijansa. Htio sam se igrati s idejom luksuza i stvoriti kolekciju koja je u istoj mjeri prestižna i senzualna." 

Cijene kolekcija kreću se od 20 do 70 dolara i dostupne su od 26. studenog u MAC dućanima i na službenoj online stranici MACcosmetics.com. Nadamo se da će ova prekrasna kolekcija stići i u naš zagrebački MAC koji bi se trebao otvoriti u siječnju!

U galeriji pogledajte prekrasnu kolekciju Prabal Gurunga za MAC koja slovi za najluksuzniju kolekciju koju je MAC ikad izbacio...

Prabal Gurung za MAC
Prabal Gurung za MAC

 


Slični članci: