Lagani ljetni make up gotov za manje od 10 minuta

Lagani ljetni makeup

Ljeto je i vrućine nam ne daju mira. Kome se da provoditi puno vremena pred ogledalom i nanositi težak make up kad znamo da ćemo bez većine istog ostati čim izađemo na ove nepodnošljive temperature? Jednostavan, svakodnevni make up ispod deset minuta? Mi kažemo da!

Prvi korak je nanošenje BB kreme umjesto uobičajenog pudera jer je puno lakša varijanta i uz ovu kremu ne trebate nanositi primer što je u startu korak manje. Koristeći BB kremu manja je mogućnost da će Vam se podloga „rastopiti“ a to je sve što trebamo u ovim vrućim ljetnim danima. U BB kremu možete umiješati malo iluminatora kako bi Vam koža imala prekrasan i zdrav sjaj. 

Drugi korak je nanošenje korektora kojim podočnjaci nestaju, a ukoliko imate problematičan ten i upravo iz tog razloga izbjegavate BB kremu, korektorom možete prekriti sve nepravilnosti i nedostatke umjesto da zatvarate kožu debelim slojem pudera. Puderom u kamenu, u maloj količini ćete spriječiti da Vam se make up razmazuje i da stoji na mjestu.

Sljedeće na redu su obrve koje popunite sjenilom ili olovkom i pazite da izgledaju prirodno i jednako a taj efekt ćete dobit ako uz nanošenje proizvoda češljate obrve. Nanošenjem bronzera ćete dobiti onaj efekt osunčanosti, a rumenilom ćete licu dati još malo dodatne i prirodne boje. I za kraj uz mrvicu sjenila i maskare i ruž boje kože – spremne ste za sve izazove dana i to sve za manje od deset minuta.

Lagani i brzi ljetni make up

Slični članci: