Konturiranje obrva: trend koji morate probati

MAC Brow Duo

Do sada svi već znamo kakvu "riblju" facu treba napraviti kada konturiramo jagodice i ono još važnije - blendati, blendati, blendati kada to i radimo. Ali što ako vam sad kažemo da postoji još jedan dio vašeg lica koji bi se mogao koristiti istom tehnikom oblikovanja, sjenčanja i posvjetljivanja - i da su to upravo vaše obrve? U nastavku pročitajte zašto je ova tehnika važna i naučite ju koristiti na pravi način!

Sjećate se kad ste u djetinjstvu kopali po maminoj kozmetičkoj torbici i kako su tamo oduvijek bile i tamnija i svjetlija nijansa za obrve? E pa svjetlijom nijansom popunjavate, a tamnija vam daje dubinu.

Catrice Brow Kit
Catrice Brow Kit

Započnite s konturiranjem u središtu vaših obrva s tamnijom nijansom, gdje možete dodati dimenziju i snagu. Obično je upravo to mjesto gdje nam treba "pojačanje". Zatim iskoristite svjetliju nijansu kako biste izblendali ovu tamniju prema unutrašnjosti obrve i zatim ponovno prema vanjskom dijelu obrve. Ovom ćete tehnikom oblikovati i dodati dimenziju obrvama - jer ako koristite samo tamniju nijansu kroz cijelu obrvu, cijeli look bi mogao izgledati neprirodno i teško.

Ova tehnika najbolje izgleda kada koristite sjenilo za obrve i ukošenu četkicu, ali možete se poslužiti i dvjema različitim nijansama olovke za oči i onda sve zajedno izblendati.

U našoj galeriji pogledajte najbolje proizvode za konturiranje obrva koje smo pronašli na našem tržištu!


Slični članci: