Johnny O. je nova organska kozmetika koju želimo

U zadnje vrijeme sve je izraženija briga za naše zadravlje i popularnija ideja prirodnog, eko i organskog. Od hrane koju konzumiramo do proizvoda koje koristimo, nekako se sve više brinemo da nisu tretirani kemikalijama, da su anti alergenski, da nisu testirani na životinjama, jednostavno rečeno -  da znamo da neće naškoditi našem zdravlju. Iz cijele te ideje svakodnevno isplivaju odlični organski proizvodi pa vam danas tako predstavljamo novi zanimljivi brand organske kozmetike Johnny O.

Johnny Organics, pilinzi za tijelo

Johnny O je prirodna superhrana za kožu koja prodire izvana unutra, a u svojoj ponudi trenutno ima piling za tijelo, piling i masku za lice te šampon i masku za kosu. Posebnost ove linije kozmetike je što je bez alergena, iritatata, što je u potpunosti prirodna i organska te nije testirana na životinjama.

Piling za tijelo dolazi u nekoliko varijanti pa tako imamo Detox s himalajskom solju, Anti-celulit piling za tijelo s kavom te Antioksidant piling za tijelo od kakaa. Maske i piling za lice dolaze u dvije varijante, Detox Superfoods i Antioksidant Cacao.

Johnny Organics, pilinzi/maska za lice

Ovaj zanimljivi projekt je rođen u Sloveniji krajem 2014. godine i odmah je zbog velikog interesa krenuo u globalnu ekspanziju. Johnny je sestrinski projekt tvrtke Nutrisslim koja se bavi distribucijom i prodajom zdrave hrane, točnije superhrane.

Kozmetika je rođena iz potrebe tržišnog trenda koji je u posljednjih nekoliko godina nastao filozofijom i promocijom  zdravog načina života. Vi ste ono što jedete ili  što staviš u sebe to možeš staviti i na sebe. To podrazumijeva njegu tijela i kako iznutra tako i izvana. Tako da je Johhny jestiv, on je naime, superhrana za kožu.

Uz asortiman od šest postojećih proizvoda trenutno se radi na liniji za njegu lica pa će tako Johnny uskoro lansirati i kremu za lice. Najnoviji proizvod koji je Johnny lansirao u liniji je dvonamjenski - šampon i maska za kosu.

Johnny Organics, piling za tijelo i šampon/maska za kosu

Osim zanimljivog proizvoda, bitno je spomenuti i atraktivnu i modernu ambalažu koja je u skladu s brendom pa je također vrlo prirodna i jednostavna. Kao zaštitno lice na ambalaži proizvoda Johnny kozmetike odabrana je Iris Mulej koja je bila ne samo Miss Universe Slovenije 2002. godine već i Miss Slovenije 2006. Nakon što se pojavila u filmu James Bond te u Heinekenovoj reklami uz Daniel Craiga,  Johnnyu je Iris zapela za oko, pogotovo jer se i samim stilom života kao veganka uklapa u koncept brenda.  

Iris Mulej

U Hrvatskoj na današnjem predstavljanju surađuju s Anitom Dujić Veljačom jer kako kažu iz ove kompanije "Johnny voli cjelovite komade, vođen filozofijom potpune njege smatra kako mu jako imponira da se uz njega pojavljuju i vežu samo one koje su lijepe izvana i iznutra". Jedno je sigurno: Johnny je bacio oko na Anitu.


Slični članci: