Film o ljepoti koji je inspirirao mnoge

Film o ljepoti koji je inspirirao mnoge
Em Ford

Zločesti komentari na društvenim mrežama nisu ništa novo; Cyber bullying postoji već godinama i rastući je problem mladih generacija koje se s njima susreću na dnevnoj bazi. Reći nekome da je glup ili ružan nikada nije išlo s tolikom lakoćom, kao da su riječi oslobođenje krivnje jer su izrečene neposredno, putem stroja.

Koliko u stvari ružni komentari bole nismo ni svjesni dok ih ne osjetimo sami. Nažalost, situacija je samo intenzivnija kada se nalazite u oku javnosti jer komentari tada postaju još direktniji i agresivniji. U samom središtu tih napada pronašla se i beauty vloggerica Em Ford. Simpatična Em odlučila je stati na kraj jednom zauvijek svim internet haterima koji joj pokušavaju upropastiti baš svaki dan - snimila je film.

Nerealistični prikazi ljepote posebno su izraženi u svijetu ljepote, no to ne znači kako djevojke ne mogu imati loš ten, depigmentiranu kožu ili užasno suhu kosu. Ipak, svaka od njih je svejedno lijepa na svoj način, i upravo to Em želi naglasiti svojim kratkim filmom. Pogledajte ga u nastavku.

https://www.youtube.com/watch?v=WWTRwj9t-vU

Slični članci: