Kako se boriti protiv suhe kože?

| Beauty |

Kako se boriti protiv suhe kože?

Svaka vrsta kože, pogotovo ona osjetljiva, zahtjeva kvalitetan i pravilan tretman. Izrazito suhoj koži, potrebna je intenzivna i hidratantna njega zbog povećanog gubitka tekućine. Vjerujemo kako svi znate da je voda neophodna za pravilno funkcioniranje organizma, a njegov nedostatak u organizmu uzrokuje dehidraciju, koja sprječava pravilno funkcioniranje različitih sustava, tako i naše kože. No, jeste li znali kako čak i mali nedostatak vode u koži može dovesti do ozbiljnih poremećaja u procesima obnavljanja tkiva i deregulaciju sustava zaštite kože? Donosimo rješenje!

Dermedic je brand stvoren iz iskustva dermatologa. U razvoju recepture za sve proizvode koriste se najnovije tehnologije prateći trendove u svjetskoj dermatologiji. Sudjelovanjem na brojnim međunarodnim kongresima, simpozijima i sajmovima dermatološki kozmetički brand Dermedic zadobio je povjerenje zahtjevnih kupaca kao stručnjak u specijaliziranoj njezi osjetljive kože. Dermedic dermokozmetika koja garantira najvišu kvalitetu proizvodnje, ne pokazuje samo učinak lijepog i njegovanog lica već nadopunjuje liječenje mnogih kožnih bolesti.

Njega dehidrirane i osjetljive kože sada više nije problem!

 Hydrain3 je dermokozmetička liniju za njegu lica koja je posvećena suhoj, dehidriranoj te osjetljivoj koži sklonoj nepravilnostima. Vodeći aktivni sastojak Hydrain 3 linije - hijaluronska kiselina održava odgovarajuću razinu vlage u koži. Nakon korištenja koža je jaka i duboko njegovana što usporava proces starenja i pomaže tkivu da vrati prirodnu vitalnost i elastičnost. Dermokozmetiku Dermedic su podržali brojni dermatolozi u Poljskoj te je sama linija podvrgnuta visokim očekivanjima stručnjaka koji rado preporučuju Hydrain 3 proizvode.

Dermedic proizvode možete potražiti u ljekarnama, a mi ćemo vam dati kratak pregled naših najdražih DermedicHydrain 3 proizvoda za njegu kože koji su savršeni za ove sunčane i vruće dane:

Njega dehidrirane i osjetljive kože sada više nije problem!

 ULTRAHIDRATANTNA GEL KREMA je krema koja pruža intenzivnu, dubinsku i dugotrajnu hidrataciju koja se osjeti čak 48 sati nakon primjene. Ovaj proizvod nadopunjuje nedostatak vode u koži te jača i obnavlja kožu pružajući instantnu ugodu i olakšanje. Krema je pogodna za sve tipove kože koji zahtijevaju hidratizaciju jer je lagana, nemasna i kremasta. Također, savršena je podloga za svaki make up jer ne začepljuje pore.

HYDRAIN3 HIJALURONSKA MICELARNA TEKUĆINA je proglašena najboljom micelarnom otopinom na usporednim testovima koji je proveo Institut za istraživanje i razvoj te samim time je i najprodavanija micelarna otopina u Poljskoj. Ovaj proizvod besprijekorno skida šminku i sve nečistoće, ostavljajući osjećaj svježine i čistoće. Također, nakon nanošenja koža je vidno omekšana i sačuvana je željena vlažnost. Micelarna otopina je hipoalergena, ne nadražuje oči te je oftalmološki testirana.

INTENZIVNA HIDRATANTNA KREMA duboko hidratizira i obnavlja kožu te vraća prirodnu sposobnost kože za rehidrataciju vežući vodu u epidermisu (smanjuje TEWL). Koža nakon nanošenja postaje svilenkasto glatka. Lagana i mekana tekstura kreme vrlo se lagano upija te štiti kožu od vanjskih utjecaja. Također, ovaj proizvod štiti od UVA i UVB zraka svojih SPF 15.Krema ne začepljuje pore te se može koristiti i kako savršena make up baza.

Uz ove proizvode u Hydrain 3 liniji možete pronaći i gel za tijelo, peeling za lice, kremu za oko očiju, serum za lice, te hidratantnu dnevnu i noćnu kremu protiv bora. Sve detalje o navedenim proizvodima možete pronaći na službenoj Dermedic web stranici:  www.dermedic.pl

Njega dehidrirane i osjetljive kože sada više nije problem!

Ne sumnjamo kako bi i vi voljeli isprobati ove jedinstvene Hydrain 3 proizvode koji su dostupni u odabranim prodavaonicama Farmacie. Stoga, Wall.hr u suradnji s Dermedic dermokozmetikom vas nagrađuje sa čak tri poklon paketa:

  • HYDRAIN 3 HIALURO intenzivna hidratantna krema 50ml+ micelarna otopina 100ml
  • HYDRAIN 3 HIALURO ultra-hidratantna krema-gel 50ml + micelarna otopina 100ml
  • HYDRAIN 3 HIALURO Enzimski piling 50g + micelarna otopina 100ml 

Sve detalje o nagradnoj igri pogledajte na našoj facebook stranici. Sretno!