Christian Louboutin proširuje svoju beauty liniju

Kada je Christian Louboutin lansirao prvi ruž za usne 2012. godine, praktički je redefinirao luksuzni beauty svijet. Nekoliko godina kasnije, predstavio je prekrasne lakove za nokte, s kojima su svi bili opsjednuti. Ove godine, Christian Louboutin će lansirati jedan od najluksuznijih proizvoda koji ste ikada vidjeli - Loubilaque, novo sjajilo, odnosno lak za usne.

Christian Louboutin oduvijek je obožavao lakove - na kraju krajeva, nekada davno koristio je crveni lak za nokte kako bi obojio potplate na svojim ikoničkim cipelama. Loubilaque je mješavina tekućeg ruža i sjajila - izrađena je od visoke koncentracije pigmenata i ostavlja snažnu, bogatu i sjajnu boju na usnama.

Naravno da je i pakiranje pravo malo umjetničko djelo. Pakiranje svojim printom podsjeća na rep sirene, a poklopac na vrhu liči na krunu s malim prstenom - zbog čega ga možete nositi i kao komad nakita, ako to želite.

Lak dolazi u 8 različitih nijansa, uključujući nijanse roze, crvene i nude boje. Naravno da najluksuznije sjajilo na svijetu dolazi s jednako luksuznom cijenom. Loubilaque će se na tržištu prodavati po cijeni od 85 dolara (oko 550 kuna!), a od 1. srpnja dostupan je na službenoj stranici Christiana Louboutina, kao i određenim trgovinama poput primjerice Nordstroma. 


Slični članci: