Beauty trend: lak za nokte koji će svi nositi ovog ljeta

IT boja za nokte ljeta 2015.
IT boja za nokte ljeta 2015.

 Sjećate li se jeseni koju je obilježio Chanelov "Jade" lak za nokte? Mi da! U 2009. godini to je bila najopakija zelena boja koju smo mogli vidjeti na svakoj zvijezdi - što je još zapanjujuće s obzirom na to da pričamo o vremenu prije Instagrama, kada se beauty trendovi nisu tako munjevito širili društvenim mrežama. Hoćemo li ikada doživjeti još jednu Chanel "Jade" nijansu? Vrijeme će pokazati - a do tada, predstavljamo vam nijansu laka za nokte za koju smo prilično sigurni da bi mogla doseći njenu razinu...

Chanel Jade
Chanel Jade

Boja o kojoj pričamo je Diorova "Sunwashed" nijansa - prekrasna, kremasto nježna žuta iz "Dior Tie Dye" kolekcije za ljeto 2015. Ima sav potencijal da postane IT-boja! Unikatna je, zabavna i potpuno suprotna svemu "običnom", ali je i dalje nevjerojatno chic. "Sunwashed" je definitivno statement boja, ali istovremeno elegantna, nikako prenapadna.

Dior Sunwashed
Dior SunwashedS druge strane, dolazi od jednog etabliranog, luksuznog brenda koji vežemo uz kvalitetu i kultne beauty proizvode. Ovu smo nijansu već vidjeli na zvijezdama poput Charlize Theron, Emme Roberts, Marion Cotillard i Sienne Miller. To definitivno čini "Sunwashed" još popularnijom i masama pamtljivijom nijansom.

Ono što je možda najvažnije jest činjenica da pričamo o nijansi laka za nokte iz limitirane Diorove kolekcije. U beauty svijetu vlada jedno pravilo - ako je limitirano, odmah je zanimljivije (jer nije svima dostupno)! Upravo to i predviđamo da bi se moglo dogoditi ovoj nijansi. Čim nestane s polica dućana, postaje hit i više ju ne možemo kupiti - čime postaje još više tražena.

Ova boja nam se sviđa jer nas podsjeća na zabavu. Ima nešto veselo i jednostavno u njoj. Čim pogledamo bočicu sretniji smo! Ništa manje ne bismo ni očekivali od Diora.

Dior Tie Dye Summer 2015 Collection
Dior Tie Dye Summer 2015 Collection

Slični članci: