Beauty tajne i trikovi Lane Jurčević

Lana Jurčević

Pjevačica Lana Jurčević koja je upravo završila snimanje spota za zajedničku pjesmu nje i grupe Connect pod nazivom "Noć bez granica" koji je trenutno u zadnjim fazama montaže osim po glasovnim sposobnostima na estradnoj se sceni ističe i profinjenim, ali specifičnim modnim izričajem, a uz to pravi je predstavnik zdravog života na našoj domaćoj javnoj sceni. Lana tako privlači pažnju svojim outfitom i vitkom figurom gdje god se pojavila – bilo da je riječ o oversize odjevnim komadima koje kombinira s upečatljivim nakitom za šetnju gradom odnosno dok obavlja svakodnevne obveze ili pak privlačnim haljinicama koje odabire za scenske nastupe. Lanu smo „uhvatili“ u s.Oliver dućanu dok je obavljala shopping s Barbarom Bušić, sretnom dobitnicom u nagradnoj igri Nestlé Fitness žitarica prilikom čega nam je otkrila kako su svi u njenom timu u kolektivnoj euforiji, ali ne predblagdanskoj već u "predspotnoj" jer bi njen novi spot s Conneectovcima kojemu se i mi jako radujemu kroz nekoliko dana trebao „ugledati svjetlo dana“. S obzirom da se ovoga puta Lana našla u potpuno novoj ulozi – onoj stilistice,  s njom smo osim o njenim trenutnim poslovnim planovima porazgovarali o modi, ljepoti i ostalim malim ženskim tajnama i trikovima koje su joj prenijele njene bake.

Lana Jurčević s Barbarom Bušić, pobjednicom modnog natječaja
Lana Jurčević s Barbarom Bušić, pobjednicom modnog natječaja

Kako  izgleda vaš jutarnji ritual, što doručkujete? 

Jutro je moj omiljeni dio dana. Tada si odvojim dovoljno vremena da pročitam vijesti i provjerim novosti na društvenim mrežama te se koncentrirano pripremim za sve dnevne obveze. A što se tiče doručka, oduvijek smatram da je to najvažniji obrok u danu i zato mi je nezamisljivo izaći vani bez kvalitetnog doručka koji mi osigurava dovoljno energije za sve radne obveze. Zato svaki dan započnem zdjelicom Nestlé Fitness žitarica koje kombiniram s jogurtom ili mlijekom, a ponekad i suhim voćem te orašastim plodovima. A ako baš nikako ne stignem doručkovati, u torbi uvijek imam Fitness žitne pločice koje me spase do ručka.

Pazite li na prehranu i koliko vam je ona važna za vaše zdravlje i očuvanje besprijekorne linije?

Pravilna prehrana svakako je važna prvenstveno za zdravlje, ali i za liniju. Zato većinu vremena pazim što jedem i trudim se da hrana koju konzumiram bude napravljena sa cjelovitim zrnom, a da mi obroci budu uravnoteženi i hranjivi. Doručak mi je uvijek najvažniji obrok u danu, a uz dva dodatna cjelovita obroka uvijek pazim i da nešto konzumiram za međuobrok, kako nikad ne bi došla u stanje teške gladi. Dodatno pijem i dovoljne količine tekućine – prvenstveno vodu ili čaj.

Lana Jurčević
Lana Jurčević

Poznato je da imate rekreacijski studio, kako sami održavate liniju?

Trenutno smo u procesu traženja novog prostora za La'Studio, ali grupni programi koje imamo su odlični i na njih sam i sama išla redovito. Kako sam više puta napomenula, mislim da su geni poprilično važni u održavanju linije, ali smatram i da se svaka linija zasigurno može doraditi pravilnom prehranom i redovitom rekreacijom.

Postoji li neki sport ili vrsta vježbanja koju volite više od ostalih?

U principu volim sve programe u kojima se aktivnosti konstantno izmjenjuju i u koje se uvode neki novi elementi. Bitno mi je da me programi vježbanja „drže budnom“.

Lana Jurčević
Lana Jurčević

Učvršćivanje trbuha i stražnjice je ženama najvažnije, možete li našim čitateljicama preporučiti vježbe za ove dijelove tijela?

Piloxing program vježbanja, koji smo mi prvi doveli u Hrvatsku, apsolutno je najbolji program za cijelo tijelo. Nakon 2 tjedna zaista već vidite rezultate. Intenzivan je, ali se isplati.

Postoji li neki tradicionalni beauty savjet koji su vam prenijele mama ili baka i možete li ga podijeliti s nama.

Moje obje bake koje su starije od 80 godina imaju kožu, pogotovo lica, kao da su djevojčice. Ja sam isto imala sreću s dobrim tenom, tako da se nadam da ću i ja povući njihove gene po tom pitanju.

Lana Jurčević
Lana Jurčević

Iz vašeg iskustva što je najvažnije za zdrav i blistav izgled?

Po meni, to je kombinacija pravilne prehrane, redovite tjelovježbe, dovoljno sati sna i dobrih gena. 

Kako štitite svoju kožu zimi?

Već godinama koristim Dior kreme, a tu i tamo koristim i parfumirani vazelin koji sam kupila u Africi. 

Lana Jurčević
Lana Jurčević

Aktivni ste na društvenim mrežama, kako sve to stignete?

To mi je sekunda vremena dnevno! Ja sam stalno u pokretu i obavljam stvari vezane uz posao, pa bar putem društvenih mreža održavam povezanost i bliskost sa svima koji prate moj rad. I jako me veseli što moja „društvena zajednica“ iz dana u dan raste. Tako na Facebooku imam skoro 110.000 fanova, a brojka na Instagramu se, također, neprestano povećava.

Za kraj, koja je glazbena zvijezda uzor Lani Jurčević?

Teško mi je reći uzor, ali trenutno najviše slušam Ellie Goulding i Loreen. Iskreno, sve više mi je gušt "iskopati" neke izvođače koji nisu mainstream

Lana Jurčević
Lana Jurčević

Slični članci: