Beauty savjet: Kako prvi puta skinuti šminku pred dečkom?

Beauty savjet: Kako prvi puta skinuti šminku pred dečkom?
Lauren Curtis

Možda će vam na prvu zvučati smiješno, no sigurno ste se bar jednom pitali kako izaći pred novog dečka bez trunčice šminke - posebice ako se zaista volite šminkati i šminkate se svaki dan. Neke djevojke nemaju problema s otkrivanjem "svojeg pravog lica", no neke su vrlo osjetljive i nesigurne. I jedno i drugo je u redu, jer ionako biste se trebali osjećati ugodno u društvu vaše bolje polovice, bilo sa šminkom ili bez nje.

Upravo zato, djevojke koje se boje odjednom skinuti svu šminku mogle bi isprobati tzv. malu tranzicijsku fazu koja će vam pomoći da se sasvim opustite kada na licu ne nosite baš ništa od makeupa. Ova faza u stvari označava postepeno skidanje šminke s lica, pa u slučaju da nosite zaista puno šminke, vašom dragom ne bude šok kada odjednom sve skinete. Neki od koraka uključuju skidanje sve podloge, ali ostavljanje obrva, tek djelomično skidanje maskare i slično.

U nastavku pogledajte video beauty bloggerice Lauren Curtis koja će vam podrobnije objasniti što trebate napraviti da biste se osjećali sasvim sigurno.

Kako skinuti šminku pred facom?

Slični članci: