5 (ne tako očitih) koraka koje trebate dodati u svoju beauty rutinu

 Neki koraci beauty rutine su manje očiti od drugih. Prilično smo sigurni da vam barem dva ili tri od njih nikad nisu pali na pamet, a jednako su važni kao i nanošenje kreme oko očiju. U nastavku saznajte kojih 5 super važnih koraka beauty rutine ODMAH trebate ubaciti u svoj režim.

1. SPF ZA RUKE

Kažu da ruke otkrivaju godine. Ima smisla. Vjerojatne zaboravljate koliko je važno koristiti SPF na ostalim izloženim dijelovima tijela, osim lica. Barem jednom dnevno nanesite kremu sa SPF-om na ruke. Za 20 godina ćete si biti itekako zahvalni!

Clinique, Clarins, Estee Lauder
Clinique, Clarins, Estee Lauder

2. PROIZVODE ZA LICE NANOSITE I NA VRAT I DEKOLTE

Možda već imate odličnu rutinu njege kože lica, ali jeste li ikada razmislili o tome da je koža na vašem vratu i dekolteu jednako osjetljiva i treba joj dodatne njege i ljubavi? U stvari, koža je ovdje još tanja nego na licu, pa obavezno koristite iste kreme i serume kao i na licu. 

3. ČISTITE JASTUČNICE

Jeste li ikada razmišljali o tome koliko jastučnice utječu na kožu lica? Kao prvo, redovito ih mijenjajte. Ovo je jedan od najčešćih razloga zašto vam se javljaju bubuljice. Također, isplati se uložiti u svilenu jastučnicu jer ti materijali smanjuju pojavu bora.

Guerlain Météorites Oxygen Care Moisturizer & Radiance Booster
Guerlain Météorites Oxygen Care Moisturizer & Radiance Booster

4. LAGANA SVAKODNEVNA MASAŽA LICA

Masaža lica ne znači da trebate potrošiti gomilu novca na spa centar. Dovoljno je masirati lice 3-5 minuta dok nanosite kremu ili perete lice svakog jutra i večeri. Opuštajuće je, dobro za cirkulaciju i bolje nego scrollati po Facebooku, kako god okrenete. 

5. PRESKOČITE MAKEUP DOK VJEŽBATE

Makeup u teretani je doslovno zvanje bubuljica. Kada se znojite, pore se otvaraju i bilo kakav makeup (čak i onaj najluksuzniji) će ih začepiti te neće biti u mogućnosti disati kako spada. Jednostavno, zar ne? Vodootporna maskara je u redu, doduše. 


Slični članci: