5 makeup trikova koji znače puno više od dobrog Instagram filtera!

Chanelovi beauty lookovi koje možete iskoristiti već ovu večer
Toni Garrn za L'Express Styles

Bit ćemo iskreni i priznati kako svaki put uslikamo oko 10 selfija prije nego što se odlučimo za onaj jedan kojeg ćemo objaviti na Instagramu. Treba pronaći savršeni kut, osvjetljenje i onda slijedi selekcija filtera. Vjerojatno se smijete jer znate da smo u pravu - ova aplikacija za dijeljenje fotografija dala nam je mogućnost za "odabir" najbolje verzije sebe kroz vrsne filtere. Ali s odgovarajućim proizvodima, možete biti fotogenični na svim fotkama!

U nastavku donosimo neke proizvode koji će vam pomoći da budete spremni za kameru u svakom trenutku i to bez pomoći filtera.

1. Savršena koža 

Ova baza za šminku koja zaglađuje kožu i prije nego što ste išta stavili, djeluje poput "Rise" filtera na vaše lice. Tekstura proizvoda instantno zaglađuje sve male linije, bore, neujednačenu kožu i pore te ostavlja kožu matiranom i spremnom za fotkanje.

L'Oréal Paris Revitalift Miracle Blur Instant Skin Smoother Finishing Cream
L'Oréal Paris Revitalift Miracle Blur Instant Skin Smoother Finishing Cream

2. Obrazi koji reflektiraju svijetlo

Loše osvjetljenje? Nikakav problem. Ova paleta uključuje tri različite multidimenzionirane nijanse za reflektirajući sjaj koji vas neće iznevjeriti.

Hourglass Ambient Lighting Blush Palette
Hourglass Ambient Lighting Blush Palette

3. Korektor u boji

Odaberite korektor u boji koji odgovara problemu koji vas muči: zelena će neutralizirati crvenilo, žuta ujednačiti kožu, a roza sakriti tamne podočnjake i mrlje na koži. 

Catrice ALLROUND Concealer Palette,  Kozmo, 26,90kn
Catrice ALLROUND Concealer Palette, Kozmo, 26,90kn

4. Iluminirana koža

Ako ne konturirate za fotografije izbliza, obavezno morate imati ovaj proizvod pri ruci kako bi dodali malo sjaja na vrhove jagodica, liniju čela i unutarnje kuteve oka.

Bobbi Brown High Light Powder u nijansi Bronze Glow
Bobbi Brown High Light Powder u nijansi Bronze Glow

5. Obrve su okviri očiju

Ništa ne može tako uništiti kompletan izgled vašeg lica poput loših obrva, stoga nemojte nikako zaboraviti na njih - laganim pokretima ih popunite i naglasite olovkom za obrve u odgovarajućoj nijansi.

Lancôme Les Sourcils Définis
Lancôme Les Sourcils Définis

Slični članci: