3 pudera s kojima ćete izgledati prirodno

Postoje žene među nama koje nikada ne koriste puder. Dvije su opcije. Ili su bile jedne od sretnica koje su rođene bez nepravilnosti i proširenih pora ili su otkrile puder s kojim izgledaju kao da ne nose šminku prije nas.

Prirodan izgled uvijek je bio privlačan i zato vam donosimo 3 pudera s kojima ćete prekriti nepravilnosti, a izgledati kao da ne nosite šminku. Puder si bazom vode dati će vam prirodan izgled. Ovi proizvodi sadrže velik dio vode u svom sastavu koja čini takvu vrstu proizvoda laganom i idealnom za tople ljetne dane.

Puder s efektom tamnjenja

Novi puder L'Oréal Paris Glam Beige Healthy Glow pravi je multitasker. Tekstura pudera je vrlo lagana te će ostaviti vašu kožu glatkom, a uz ima i lagani efekt tamnjenja. Prije nego li koristite ovaj puder, dobra ga protresite kako bi aplikacija bila što ravnomjernija.

Tekući puder

MAC je u svibnju predstavio tekući puder Studio Waterweight SPF 30 s poboljšanom formulom. Puder ima SPF 30, na bazi vode je, a istodobno je i vodootporan. Ovaj puder prvo nanesite na stražnju stranu ruke, a zatim ga prstima, spužvicom ili kistom nanesite na lice. Zbog svoje vodootpornosti s ovim puderom možete i na more ili bazen, a dobro će doci i za vruće sunčane dane u gradu kada se znojimo.

Kompaktni puder

Novitet iz Chanela je puder Les Beiges Touche de Teint Bellemine SPF 25, koji se sastoji od 56 posto vode. Za aplikaciju pudera dolazi spužvica koja je nalik jastučiću. Proizvod se nanosi uz pomoć spužvice koja se lagano utisne u proizvod za transfer optimalne količine pudera.


Slični članci: